Svampförgiftad

Så här i svamptider så måste man ju bara ut och ta hand om skogens svampar.
Först hittade jag rätt mycket kantareller och sen såg jag en svamp som var röd och med vita prickar.
Jag har ju hört att en del svampar är giftiga så därför kollade jag i Bert Karlssons svampbok.
Jag slog upp den och hittade till slut denna, flugsvamp stod det.
Mums tänkte jag som älskar flugor.
Väl hemma så blandade jag ner den i mitt foder och det var riktigt gott.
Efter ett tag så började jag må illa, kräktes och skakade i hela kroppen.
Ringde då sjukvårdsrådgivningen som sa att jag skulle avakta två dagar och blev jag inte bättre så skulle jag beställa tid hos vetrinären.
Herregud, ska jag må så här i två dagar?
Jag ringde då min privata kontakt inom sjukvården som är Pernilla Svan och när hon fick höra hur det låg till så sa hon: jag skickar Glenn med ambulansen.
Han kom och stoppade ner fingrarna i hansen på mig, Glenn är jättehårdhänt och jag var livrädd att jag skulle få en spruta också.
Jag fick sen magpumpas och vara kvar över natten.




Hundskatt

I dag har hundskatten kommit och jag fick pengar som jag skulle betala den med. Nu har det varit en rätt kostsam veckan och jag har liksom inte kvar alla pengar.
Jag visste att dom aldrig har med sig företagskortet till utlandet så jag tänkte att jag kunde låna lite pengar som jag sen betalar tillbaka när jag får mitt valpbidrag.
Sagt som gjord så sprang jag ner till bakomaten och stoppade in kortet, kod och belopp, få se nu, oj det blev 1000 kr istället för 100 kr.
Jag försökte stoppa tillbaka 900 kr men det gick inte.
Ja, inte mitt fel att inte banken vill ha tillbaka pengarna.
Nu har jag pengar till både hundskatten och min piercing som jag ville göra.







Pizza i dag igen



I dag blev det pizza igen, fattar inte hur man kan komma på att jag Ernst the man ska äta äckel päckel foder. Jag föredrar pizza med oxilé och bea, mums.
Har gratis pizza hos Mixalis och han har lovat att inte skvallra när jag är där och äter.
Mixalis hade tidigare en katt som hette Peppe, han var fetast av alla katter på Södermalm. Honom matade han med torsk och räkor varje dag. Han dog förra året 19år gammal. Mixalis är från Grekland och säger alltid att allt är från Grekland. Grekerna har tydligen uppfunnit det mesta. Jag är inte så gammal så det enda jag vet kommer därifrån är krisen.

Klädpoker

I går hade jag bjudit hem några polare på ett parti klädpåker. Det var Malte, Gunwald och Limpan. Jag spelade pälsen av samtliga så dom satt till slut nakna, haha.
Malte tyckte vi skulle smaka på något i barskåpet men jag vet ju att jag inte får nalla något där. Limpan sa att vi kunde bara ta lite och den fylla upp med vatten. Efter mycket tjat föll jag för grupptrycket och vi blandade till ett par drinkar. Sen ringde det på dörren och utanför stod ett helt gäng med Rottweiler, är det här det är fest eller? Dom hade svarta skinnvästar med texten "Södermalms Dog Angels" Jag kände hur jag nästan kissade på mig, jag vill inte vara med dom. Jag kom i håg vad min mormor och morfar sa innan dom åkte "nu litar vi på dig Ernst, inget liv och inga hundar inne" Jag såg framför mig hur det skulle sluta. Bestarna skulle komma in och röja vilt, bajsa på golvet och skruva upp stereon så grannarna skulle ringa störningsjouren. Jag visste inte hur jag skulle få dom att gå och kom då att tänka på Michalis som har pizza Chio, han brukar alltid ropa in mig och bjuda på skinka och har sagt om jag någon gång behöver hjälp han jag ringa honom. I smyg smsade jag till honom och på två minuter var han där med pizzaspaden och schsade ut dom.

Mixalis en räddare i nöden


Magpumpning

Eftersom jag är ensam hemma hela veckan så behöver jag inte vara rädd att någon kommer på mig när jag gör mina bus, om ingen skvallrar alltså men då nekar jag.
I går så skulle jag prova på att snusa för första gången och la nog in en liten för stor prilla. Först sved det jättemycket under läppen och sen började allt att snurra. Jag mådde jätteilla och kräktes både med munnen och med stjärten. Det slutade med att ambulansen kom och hämtade mig och jag fick göra en magpumpning. Satan, det här kommer att komma fram till mina päron. Tänk om jag inte få bo kvar, måste komma på fosterhem för hundar. Socialen kopplar in djurskyddsföreningen. Hjälp!!



Sover bort hela

Lördag och fan så skönt att ingen skramlar med porslin och kastruller, inget melodikryss på högsta volym och framför allt inget P1. Just nu saknar jag inte päronen det minsta. Jag kommer att sova till minst klockan 14 eller förresten jag ska sova till 17.









Ryggläge är alltid bäst



FF

Mormor och morfar nallade på mina sparpengar och stack till Grekland en vecka. Dom tyckte jag var så gammal att jag skulle få vara själv.
Nu är man solo en hel vecka, gud så skönt. Man kan slänga saker hur som helst utan att man har någon mask i hälarna som går och plockar upp allt efter en.
Funderar på att ställa till värsta brakfesten på lördag.
Måste försöka få någon som kan köpa ut några öl för resten fixar jag själv.





Vill också följa med till Grekland

Hur kan man vara så grym att låta mig titta på när de packar och ska åka till Grekland?
Jag vill men får inte följa med för jag har inte tagit någon spruta ännu.
Jag var i vägen hela tiden för jag sprang och hämtade kläder ur väskan så mormor blev arg och sa till mig.
Då blev jag sur och smög då ingen såg mig ner i resväskan och somnade.
Oturligt nog så hittade dom mig.
Från i morgon är jag ensam hemma.





Buss hem idag.

Igår rymde jag igen så därför har jag fått utegångsförbud i två dagar. Måste även gå i koppel. Man skulle ju egentligen anmäla de som bestämt detta för koppleri.
Jag vill ju springa lös och hoppa runt och jaga flugor utan någon som hela tiden drar i mig.
Hur som helst så tog jag bussen hem i dag. Stod och väntade och det kom en massa bussar innan det var dax för mig att kliva på nummer 42. Halv till Palmviken sa jag.
Chauffören tittade på mig och sa: Men är det inte Ernst Andersson, jo nickade jag.
Du får åka gratis om du skriver på Bloggen att du tycker att busschaufförerna i Sundsvall är trevliga sa han. Ok, sa jag och sprang och satte mig.
Nu när jag tänker efter så brukar dom ju vara så jävla griniga.
Jag minns en gång då chauffören skrek: om do är hond och ska åka boss så måste do olla dig logn va! Fattar doooo!
En annan gång slänge en busschaufför ut en gammal tant för hon inte hade några pengar på kortet.




Veckans bild


Hotdog

Om du vill prenumerera på Bloggen

Då skall du trycka på den oranga fyrkanten till höger under länkar.

Klicka på denna som du finner under länkar

Krogen i skogen

Smedjan, ja det är krogen i skogen det. Dit brukar jag åka med båten. Jag längtar tills jag få gå dit själv med mina polare. Just nu har jag fått följa med mina päron dit. En gång såg jag snygg-Lilian sjunga där och tänkte att jag kanske skulle fråga chans på henne. Mycket roliga människor att titta på och det är många som kommer fram till mig och vill vara min polare, folk jag aldrig träffat. På parkeringen brukar det stå raggarbilar med tärningar som hänger i backspegeln.

Biten av jordgetingar

I går var både mormor och morfar bakis så det skulle bli en slapp dag på sjön. Vi åkte in till en strand där jag brukar kliva iland och springa omkring på. När vi kom fram så såg jag några små vad jag trodde var flugor som jag brukar jaga så jag gjorde som jag brukade, hoppade och provade att fånga dom i luften. Dom här "flugorna" var arga och bet mig så jag nästan skrek....jag blev jätterädd och sprang tillbaka till moromor som tvingade morfar att gå och titta vad det var som bet mig. När han gick dit så blev han överfallen av flera jordgetingar som stack honom, jag skrattade så jag inte kunde stå på benen. Det såg så roligt ut när han sprang och viftade med armarna. Sen blev jag lite trött så de sa att vi måste åka in och ringa vetrinären. Eftersom jag är en hård kille så var det där ingen match för mig, jag repade mig rätt snart. Vad har jag nu lärt mig av detta? Jo stoppa inte nosen i ett jordgetingbo!





Ensam hemma och skräckfilm

Ikväll är jag ensam hemma för jag fick inte följa med till Gittans 50 års party för sist jag var med på fest tog jag taxi hem själv och det är inget dom vill vara med om igen. Jag gick ner på ICA och hyrde en skräckfilm. När jag började att titta så blev jag så rädd att jag fick trycka på paus flera gånger. Fyra timmar tog det innan jag hade tittat klart för jag vågade bara titta lite varje gång. Nu är klockan 12 och dom har inte kommit hem ännu. Är jätterädd....Jag har tittat under sängen flera gånger om någon är där, varför gör man det och vad gör man om någon är där? Jag tror jag ska slå på datorn och titta på snygga tjejer.

Hemska skräckfilm

Blundar och biter i filten för det är så läskigt

Kollar in lite brudar på nätet


Åkte på en whiplashskada i dag.

Passar på att njuta av solen nu. Får mardrömmar när jag tänker på kommande vinter. Snöskor och bävernylonoverall är ju inte vad man vill tränga in kroppen i precis.
Var på Ågläntan i dag (förlåt Totte men Oléarys släppte inte in mig utan leg) med mami och mormor.
Det satt en massa brats vid ett bord och spandade in mami, glöm det sa jag, ni ser ut som ett gäng töntar hela högen så lek med varandra istället.
Har iallafall fått åka cyckel för första gången i dag, vet inte om hon som körde var full för hjulet åkte rakt in i trottoarkanten så jag fick en whiplashskada, sug på den ni IF.
Nu är det helg och i morgon blir det 50 års kalas.



Ingen kan kyssas som Ernst

Extrajobb

I dag har jag gjort mitt första jobb med Citypost. Det tar lite tid för alla ska prata och gulla med mig.
Roligast är att åka bil runt runt runt i stan hela tiden.
Har även fått en frän väska som man hänger över axeln och sen sitter jag i den, coolt för då missar man inget. (lägger ut en bild på den sen).
Har precis varit på en hundrunda runt Södermalm och på vägen kom en gubbe som sa: men titta vilken råtta. Jag sa till honom att glöm inte att att ta rundan förbi optikern innan du går hem, flarnhare.


Så här der en hund ut!

Detta är en råtta!

Vem bor jag hos

Jag förstår att många tycker det är förvirrat med var jag hör hemma, Min morsa heter Emelie och det är hon som har vårdnaden om mig. Nu är det så att hon är en tjej mitt i kariären och är typ aldrig hemma så då får jag vara hos mormor och morfar. Rätt bra eftersom det är lite friare, dom kan man verkligen dribbla med, de går på nästan allt jag säger. Jag ska få följa med dom till Grekland nästa år men då måste jag ta rabies spruta och det kommer göra skitont för det har min kompis Malte sagt. Det är bara att bita ihop för man vill ju inte få rabies.

Rabieshund fy vad läskigt


Mormor och morfar


Mami

Manikyr och pedikyr

Suck, 2 dagar kvar till barnbidraget, lyckades nosa rätt på 25 kronor och sprang och köpte en trisslott men jag tror nästan jag måste fixa till klorna innan jag skrapar dem för annars är jag rädd att jag river sönder lotterna. Om jag vinner så ska jag köpa en telefon, har tjatat länge nu men päronen säger att hundar kan inte ringa!



Hoppas få komma till Tv-soffan på Tv4

Malte 1 år

I dag säger vi grattis till Min kompis Malte som fyller 1 år, det var han som fes på kräftskivan.

Hurra för Malte som blir 1 år i dag

Sommarkryzzet var inställt i går så då gick vi på Saffran och åt Tapas med Gudrun hennes dotter Frida och Brigitta. Frida har också en chiuaua som heter Strax, kommer strax, hahah.
När vi skulle äta så märkte dom vilket underbett jag hade och skrattade. Nu är det ju som så att det kanske inte är så smart att avla på mig när jag har den defekten. Då kom Birgitta på en lysande idé, att jag skulle söka någon som hade kraftigt överbett, det skulle nog fungera. Gud vad smart att jag inte kommit på det tidigare!


Parningssällskap sökes

Tjohooooo, jag klarade mig från kastering tack vare alla som skrivit på protestlistan på Ica. Tack snälla ni. Jag hörde hur de som bestämmer över mig diskuterande med någon i telefonen att de trodde jag skulle bli tjock och som en gammal farbror om de tog mina bollar.
Hjälp tänkte jag, vad hade dom tänkt göra med mig? vill dom mig så ont?
Så nu ska jag bara ändra min status på facebook, tydligen har det stått att jag var intresserade av men vilket inte stämmer. I min två kommer inga saker in bara ut!

Parningssällskap sökes

Veckans bild

Här skulle man inte vilja stå under


Anusklåda och röda kulor.

Nu har dom ändrat på mitt utegångsförbud, jag ska få hjälpa till hemma istället. Även morgonpromenader står på schemat. I morse blir jag väckt för att måsta gå ut och gå. Vad är det för jävla skitregel?
Låt mig få sova ut allra helst när man varit vaken hela natten. Du får sova på båten sen fick jag till svar. Jo, jo, nog somnade jag alltid. Vaknade av att jag bränt mina pungkulor så nu ser jag ut som ett stopljus bakifrån.
Nu sa en polare att man kunde få anusklåda om man badade naken, dom kör ju den där reklamen på tv jämt, jag känner ingen som har anusklåda men tydligen måste det vara rätt vanligt med tanke på hur mycket pengar de lagt ner på den reklamen.

Morgondopp i badtunnan, jag styr med svansen


Siesta




En härlig dag på sjön

I går blev jag och Malte påkommen när vi tjuvrökte så i dag har jag dataförbud, lägger bara ut lite bilder om vad
jag gjort i dag. Puss till er alla.
.


Morfar och jag

Mormor


Tur man har tagit både grodan och silverfisken

Kräftskiva

I går var vi på kräftskiva hos Eva och Mats, det är Eva som har Bellevisage där jag brukar göra min anusblekning. Dom hade värsta fina huset, där fick man verkligen tänka sig för så man inte råkade lyfta på benet i onödan. Malte min komis kom också så vi fick snacka lite killsnack för man orkar ju inte höra på de vuxnas prat hela tiden. Sen när det blev lite kallare så drog de på väggarna till utetältet så det blev grymt mysigt med värmare och levande ljus. Malte bänkade sig i en egen stol och mig tröck de ner som vanligt i en väska. Efter ett tag så kom en stank som var var värre än surströmming, Malte hade släppt sig, herregud gör man så när man är borta och inne i ett tält, usch. Jag sa till honom men han svarade med en till fis, hua. Hur som helst så tjatade jag och ville hem vid 01 tiden men ingen hörde vad jag sa så jag tog en taxi hem själv.






Min bästis Malte

Jag fick sitta fram helt själv.

Panik i morse

I morse vaknade jag helt panikslagen av en dröm jag hade.
Jag hade växt och blivt en megastor Sankt bernhardshund och ingen ville ha mig i knät längre!
Alla bara skrek...gå ner du är för stor, du dreglar, akta på dig, gå och lägg dig.
Det måste har varit den där stora vattenskålen jag fick på fiket i går låg bakom drömmen.
Ska försöka ta mig ut på en springrunda för att ladda inför kvällens kräftskiva, kan redan nu känna på mig att något spännande kommer att hända.



Mys på Ågläntan

I dag var jag med mami och mormor på mitt nya favvoställe Ågläntan. En massa båtar åkte förbi men ingen var ens i närheten så snygg som min. Jag beställde in ett gott hundben och blev lite törstig så jag frågade efter lite vatten och dom kom in med en hel bassäng....hallå ser jag ut som en Grand Danois eller? Nu är det två veckor kvar till lön och jag är helt pank, ångrar att jag köpte tågbiljetten till Priden, kom ju ändå inte fram. Sj har iallafall lovat mig ersättning för resan. Har fått avslag på min piercing för jag inte fyllt 18 år så nu söker jag efter någon som kan skriva ett intyg till mig.

 




En bassäng med vatten till mig.

Piercing

I dag har jag beställt tid för en piersing. Hade först tänkt mig en prins Albert, sen ändrade jag mig till att sätta den i tungan men med tanke på hur mycket ben jag äter så får det bli en ring i ögonbrynet istället. Peace love and no
underwear


En film om oss Chihuahuor


Kastrering

I dag hörde jag hur dom ringde och beställde tid för kastrering på mig. Jag har sökt hela dan vilken klinik de ringde till så jag kan avbeställa det. Jag vill verkligen inte bli av med mina juveler. Jag har lovat att skärpa mig och inte rymma om jag får behålla som. Det enda jag vill är att få i hop det med någon snygg brud men mina päron fattar ingenting....dom bara skriker Ernst, Ernst, Ernst....pricis som i Askungen. Har nu fixat en namninsamling på ICA som lyder: "Rädda Ernst kulor" där man kan skriva under, ska sen lämna den till vetrinären.

En kvällstur

Surströmmingsfest

Alla pengar som gick åt till att göra sig fin till Priden i Stockholm känns som bortkastad nu när jag blev avslängd från tågen i Gävle. Hade bättrat på min anusblekning och det var inte så billigt.Som tur var träffade jag en äldre dam som tog hand om mig och fixade så jag kom hem till Sundsvall igen. Jag fick istället vara med på den årliga surströmmingfesten i Palmviken. Där var mycket folk och jag tog mina sista pengar och köpte lotter för dom, vann en frisbee iallafall. Senare blev det efterfest med badtunna och de sista gästerna gick vid 04.00.

Min Anusblekning


Oskars ska det vara, alla andra suger.

Urkult-Pride

Jag hade först tänkt åka på Urkult, en festival som är i Näsåker men fick sen höra att alla skulle dra ner till Priden i Stockholm så jag tänkte att det blir roligare, lite mer glitter och glamour och det passar mig bättre. Bokade en hundbiljett med SJ och satte fart mot storstan. När vi kom till Gävle hade jag råkat äta lite på biljetten så konduktören sa att den inte var gilltig och slängde av mig.



Vill ha!


Ernst the man

 


RSS 2.0